Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Голова райдержадміністрації відвідав Казанку та Вільне Запоріжжя

20/04/2021

20 квітня голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів у супроводі народного депутата Ігора Негулевського відвідали адміністративні центри двох територальних громад району - смт Казанка та с.Вільне Запоріжжя.

Ігор Петрович та Владислав Мирославович поспілкувалися із представниками громади у приміщенні селищної ради. Казанківців, в першу чергу, цікавлять наболілі питання - ремонт автодоріг на території громади, відновлення руху "електрички" Кривий Ріг - Долинська, передача земель з державної власності у власність громади.

Селищний голова Олексій Асмолов ознайомив з роботою місцевої лікарні та ЦПМСД, озвучив наявні проблеми з відновлення ремонтних робіт двох корпусів.

В свою чергу Вільнозапорізький сільський голова Олександр Латій, під час перебування голови райдержадміністрації на території територіальної громади, поділився планами стосовно перетворення приміщення колишнього сільського клубу у сучасний Центр культури та дозвілля громади. Як відомо, що саме цей проєкт громади є в переліку переможців проєктів ДФРР. Вартість проєкту складає близько 13,5 млн.грн, з яких співфінансування громади 15% - 2,026 млн.грн).

Олександр Миколайович, користуючись нагодою, порушив питання продовження ремонтних робіт на автодорозі О-051501, що сполучає центр громади з Новим Бугом (насьогодні із загальних 17 км відновленими є лише 7) та сприяння у ремонті систем опалення у школах громади.

Всі новини →