Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

ТОВ Укрмілкінвест зацікавлено розвитком бізнесу в районі

13/05/2021

12 травня відбулась зустріч першого заступника голови райдержадміністрації Наталії Казаріної та менеджера з розвитку сімейних молочних ферм компанії Укрмілкінвест в Миколаївській області Олександром Вітренком.

ТОВ «Укрмілкінвест» (УМІ) реалізує великий проєкт з розвитку молочного тваринництва на селі, починаючи з 2017 року на Рівненщині. Компанія є одним із найбільших господарств Рівненщини (1500 голів ВРХ, сучасні технології тваринництва) та засновником Кластеру «натуральне молоко» (форма консультаційної, організаційної та інформаційної взаємодії виробників західного регіону). Віднедавна компанія націлилась на південні області країни.

Баштанський район є інвестиціно привабливим для товаровиробників, особливо для сільськогосподарських. «Із загальною площею 6078 кв.км наш район є другим за розміром на Миколаївщині. Переважна частина площі є сільськогосподарськими угіддями, на яких вирощується найбільший врожай зернових серед регіонів півдня нашої країни, відповідно – це готова кормова база для тваринництва», - зазначила Наталія Леонідівна.

Окрім цього, сторонами запропоновано провести спільні зустрічі в громадах району із зацікавленими жителями щодо проведення інформаційно-розя’снювальної роботи щодо участі в проєкті.

Бажаючим у розбудові молочного скотарства за додатковою інформацією звертатися до управління розвитку територій райдержадміністрації (1 поверх).

Всі новини →