Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Засідання комісії у справах дитини

13/05/2021

13 травня перший заступник голови райдержадміністрації Наталія КАЗАРІНА провела засідання комісії з питань захисту прав дитини при райдержадміністрації.

Дана комісія працює для результативного вирішення проблеми виховання, всебічного розвитку та забезпечення найкращих інтересів кожної дитини, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, а також – зростати та виховуватися в благополучній сімейній атмосфері.

На порядок денний засідання комісії з питань  виносились важливі питання, що стосувалися соціально-правового захисту дітей. Зокрема, вибуття особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з прийомної сім’ї; створення прийомної сім'ї та влаштування на спільне проживання та виховання трьох малолітніх дітей; про припинення піклування над неповнолітньою дитиною, у зв'язку із набуттм дитиною повної цивільної дієздатності.

Усі справи, які виносились на порядок денний, ретельно вивчені членами комісії. За результатами були прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Всі новини →