Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

22 червня – День Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

22/06/2021

22 червня український народ вшановує пам’ять мільйонів співвітчизників, життя яких обірвала Велика Вітчизняна війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

У цей день ми згадуємо тих, хто загинув на полі бою, кого нацисти замучили в концентраційних таборах. Ми вшановуємо фронтовиків, трудівників тилу, вдів і дітей війни, усіх тих, хто день за днем наближав Велику Перемогу.

Схиляємо голови перед мужністю і нескореністю нашого народу, який знайшов у собі сили вистояти і вижити, який піднявся на бій і переміг у героїчній боротьбі.

Наш священний обовязок — навіки зберегти память про воїнів-визволителів, які вигнали ворога з нашої землі та здобули перемогу в цій жахливій війні.

Від усього серця зичимо Вам і вашим родинам здоровя, щастя добра, родинного затишку, впевненості в завтрашньому дні, успіхів у праці та добробуту у родинах.

Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям

З повагою,

голова районної ради                                                          Наталія ОЛІЙНИК

 

Всі новини →