Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шановні фермери, трудівники села, ветерани галузі!

19/06/2021

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем фермера!  Всі ви маєте свої потреби та стикаєтесь з різними проблемами, адже відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Тому висловлюю велику шану всім, хто обрав цей відповідальний фах.

Розвиток ваших селянських господарств – це розвиток району, адже ви забезпечуєте робочі місця для місцевих жителів, постійно долучаєтесь до розбудови, облаштування та благоустрою населених пунків, підтримуєте розвиток освітніх та медичних закладів.
Висловлюємо глибоку вдячність кожному із вас за співпрацю, за вашу соціальну відповідальність та допомогу у розбудові рідного краю. Бажаємо вашим господарствам ефективного розвитку, покращення матеріально-технічної бази, сприятливих погодніх умов, кваліфікованих кадрів та надійних державних гарантій захисту ваших прав у скрутних реаліях сьогодення.  
Будьте успішними, здоровими та задоволеними результатами своєї кропіткої праці!
 
 
З повагою,
Голова райдержадміністрації Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →