Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Наталія Казаріна привітала медиків Казанківщини з прийдешнім святом

18/06/2021

Перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Казаріна взяла участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня медичного працівника та вручила грамоти медикам КНП "Казанківський центр первинної медико-санітарної допомоги" Казанківської селищної ради.

Наталія Леонідівна привітала присутніх з професійним святом, висловила подяку за щоденну виснажливу працю та побажала всіляких гараздів: "Висловлюю Вам щиру подяку за щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за  здоров’я та життя жителів Казанківщини. - Немає професії жертовнішої та гуманнішої, ніж професія медика  тому що незважаючи ні на що, для лікаря понад усе стоїть пацієнт - його здоров’я і повноцінне життя. Вірю, що Ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням виконуватимете поставлені перед Вами завдання, дбатимете про нові професійні здобутки, а Ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю суспільства. Низький уклін Вам за Вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це - найголовніше, зазначила Наталія Леонідівна.

Всі новини →