Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Очаківський ясла – садок № 3 «Сонечко» стане оновленим та сучасним закладом для 128 маленьких жителів

24/06/2021

 

У рамках державної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» в м. Очаків розпочався капітальний ремонт будівлі закладу дошкільної освіти (ясла – садок) № 3 «Сонечко».

 

Наразі вже розпочато роботи у внутрішніх приміщеннях садочка.

 

В ході проєктування розробники приділили окрему увагу створенню зручностей для маломобільної групи населення. Так, під час відновлювальних робіт реконструюють теперішні пандуси й збудують новий на вході в басейн. З'явиться тут й нове технологічне басейнове обладнання.

 

Подбали й про безпеку вихованців. Приміщення облаштують сигналізацією загазованості, сигналізацією затоплення контрольних колодязів та системою пожежної сигналізації.

 

Капітальний ремонт проведуть із заміною усіх інженерних мереж: водопостачання та водовідведення, опалення, електрифікації тощо. Зовні стіни утеплять, виконають доброустрій території.

 

Завдяки реалізації програми Президента України «Велике Будівництво» до кінця 2022 року ясла-садок № 3 «Сонечко» стане оновленим та сучасним закладом для 128 маленьких жителів.

 

Загальна кошторисна вартість робіт складає майже 30 млн грн.

 

Всі новини →