Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Участь в мітингу присвячений дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

28/08/2021

29 серпня наша країна вшановує пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. Завдяки їхній мужності та самовідданості, ми сьогодні спокійно живемо у своїх домівках, будуємо плани на майбутнє, працюємо під мирним небом. Ми віддаємо данину пам’яті та поваги тим українцям, які любов до Батьківщини поставили вище за власне життя. 

Сьогодні, в місті Баштанка відбувся мітинг з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. В мітингу взяли участь: керуючий справами виконавчого апарату Баштаснької районної ради Василь Пшиченко, перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Казаріна, перший заступник міського голови Олександр Васильєв, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Баштанського районного територіального центру комплектування соціальної підтримки Сергій П’ятницький, учасники бойових дій в АТО та ООС, представники міської, районної рад, райдержадміністрації, ветеранської організації району та громадкість.

Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну! Вічна пам’ять загиблим, слава і честь живим захисникам України!

Всі новини →