Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Світ знань відкриває книга

02/09/2021

1 вересня - День знань в Україні - особливе для всіх свято! Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято учнів, вчителів, батьків, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Цього дня Баштанська публічна бібліотека провела акцію «Світ знань відкриває книга».

В рамках цієї акції на бібліотечному ганку була оформлена книжкова виставка-інсталяція «Через книгу – до добра і знань», на якій були представлені довідники та універсальні енциклопедії, що подають інформацію з математики, хімії, історії та інших предметів в обсязі шкільної програми та поза її межами, розширюючи кругозір користувачів різних вікових категорій.

З відвідувачами  бібліотеки та мешканцями  міста було проведено бліц-інтерв¢ю «Ваші очікування від навчального 2021 року».

На дошці побажань учасники акції висловлювали свої думки: «Я хочу навчитися…» та «Я хочу дізнатись про…».

Впродовж всієї акції працював буккросинг, завдяки якому відвідувачі мали змогу обмінятись книжками, які їх зацікавили.

Працівники Баштанської публічної бібліотеки бажають своїм користувачам міцного здоров¢я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань.

Першоджерело за посиланням 

Всі новини →