Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Наталія Казаріна взяла участь у заходах з нагоди Дня знань у Баштанському ЗЗСО№2

02/09/2021

1 вересня перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Наталія Казаріна (Natalija Kazarina) взяла участь у святкуванні Дня знань у Баштанському закладі загальної середньої освіти №2.

Звертаючись до присутніх, які цього святкового вересневого дня завітали на подвір'я школи, Наталія Леонідівна привітала зі святом першого дзвоника: "Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас, дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам – до своєї другої домівки – у школи та ВУЗи". - Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.  Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує з любов'ю, зазначила пані Наталія.

Наталія Леонідівна висловила найщиріші слова вдячності та побажання міцного здоров’я учителям: "Ви не тільки щедро ділитесь своїми знаннями, а й виховуєте молоде покоління свідомих українців, патріотів рідної держави". - Хочеться побажати юним школярам, щоб цей день запам’ятався довгоочікуваними зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань, - наголосила Наталія Казаріна.

Користуючись нагодою, Наталія Леонідівна вручила Почесні грамоти Баштанської райдержадміністрації вчителям початкових класів, які цього навчального року поведуть у країну знань першачків школи - Валентині Наталочкіній та Олені Озеровій.

Всі новини →