Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Учні Пісківської школи завітали у гості до служби зайнятості.

10/09/2021

Сьогодні учні 9-го класу Пісківської школи, разом із своїм соціальним педагогом, завітали в гості до Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості.

Фахівець відділу активної підтримки безробітних Абросімова Євгенія  провела школярам екскурсію стінами закладу, розповіла про роботу та специфіку діяльності фахівців державної служби зайнятості. 

Також учні мали змогу пройти тестування для визначення професійної спрямованості, познайомитись з проектами Миколаївського регіонального центру зайнятості, такими як: інтерактивна карта навчальних закладів Миколаївщини, кластер професій, перлини професій та ін.

Школярі дізнались про актуальні професії та спеціальності, отримали інформацію про профорієнтаційні платформи: консультаційну мережу  «Моя професія», та Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри. Учні  отримали буклети Навігатор вибору професії та мотиваційні подарунки.

Всі новини →