Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Робота депутатів у засіданні постійної комісії районної ради

10/09/2021

09 вересня 2021 року о 9.00 – у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Луценко Л. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів, інвестицій, законності, антикорупційної і регуляторної політики та депутатської діяльності, на якому були присутні члени комісії: Бондаренко Л., Гапішко І., Дмитрів В.,  Ковальок О., Школяр Т., Маковеєнко Л.

Також у роботі комісії взяли участь: голова районної державної адміністрації Дмитрів В., голова районної ради Олійник Н., заступники голови районної ради Мєзіна Т., Кузін В., виконавчий апарат районної ради, заступники голови та представники райдержадміністрації, начальник УДКСУ у Баштанському районі Костанян Т., заступник директора КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Філіпова Л., голова Баштанської районної терито-ріальної комісії Кострубська Т., представники Снігурівського РЦФГО закладів та установ освіти та культури.

Під час роботи  комісії було розглянуто 24 питання порядку денного, в тому числі 8 листів, що стосувалися виділення коштів, правомірності дій згідно трудового законодавства при звільненні працівника посадовою особою у сьомому скликанні  та прийняті відповідні висновки та рекомендації.

·       погоджено:

 звіт про виконання районного бюджету Баштанського району за січень-  червень 2021 року;

- проєкти рішень районної ради:

Про організацію звітів депутатів районної ради восьмого скликання перед виборцями та зустрічей з ними;

Про зняття з контролю та визнання такими, що втратили чинність деяких рішень Баштанської районної ради;

Про схвалення прогнозу районного бюджету Баштанського району на 2022-2024 роки;

Депутати не дійшли згоди щодо погодження проекту рішення «Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2021 рік».

При розгляді питання «Про хід виконання рішення районної ради від  27 квітня 2017 року №13 «Про затвердження районної Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян у Баштанському районі на 2017-2021 роки» депутати прийняли до відома інформацію заступника голови Баштанської районної державної адміністрації А. Дяченка та рекомендували:

1) головам територіальних громад міст, сіл, селищ Баштанського району під час  складення та перегляду місцевих бюджетів розглянути питання можливості виділення коштів для поліпшення матеріально-технічного забезпечення профілактичної роботи;

2) начальнику Баштанського РВП ГУНП в Миколаївській області продовжити роботу з інформування населення у засобах масової інформації, зокрема на сторінках газети «Голос Баштанщини», щодо висвітлення стану боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результатів діяльності  Баштанського районного відділу поліції на території району (кожного місяця).

Питання «Про розгляд клопотання голови Баштанської районної територіальної комісії Т. Кострубської про забезпечення територіальної виборчої комісії для виконання своїх повноважень поза виборчим процесом місцевих виборів» знято з порядку денного для подальшого доопрацювання.

Також  депутати ознайомилися із депутатськими запитами Л. Бондаренко:

щодо виділення коштів з районного бюджету на виплату щорічної одноразової винагороди почесним громадянам Баштанського району»;

про звернення депутатів Баштанської районної ради восьмого скликання до Верховної Ради України щодо наповнення місцевих бюджетів додатковими ресурсами.

Всі новини →