Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Увага! Сесія районної ради

22/09/2021

            23 вересня 2021 року, об 11 годині, у сесійній залі районної ради відбудеться засідання сьомої сесії Баштанської районної ради восьмого скликання.

         Питання, які виносяться на розгляд сьомої сесії Баштанської районної ради восьмого скликання

1. Про  інформацію виконувача обов’язків керівника Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області Савицької М.В. про діяльність Баштанської окружної прокуратури за шість місяців  2021 року.

2. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Баштанського району за січень-червень 2021року.

3. Про схвалення прогнозу районного бюджету Баштанського району на 2022-2024 роки.

4. Про депутатський запит депутата районної ради Бохонка А. С. до сесії  Баштанської районної ради про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2021 року №1 «Про районний бюджет Баштанського району на 2021 рік».

5. Про депутатський запит депутата районної ради Бондаренко Л. В. до сесії  Баштанської районної ради щодо виділення коштів з районного бюджету на виплату щорічної одноразової винагороди почесним громадянам Баштанського району.

6. Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2021 рік.

7. Про депутатський запит депутата районної  ради Бондаренко Л. В. до сесії  Баштанської районної ради про звернення депутатів Баштанської районної ради восьмого скликання до Верховної Ради України щодо наповнення місцевих бюджетів додатковими ресурсами.

8. Про організацію звітів депутатів районної ради восьмого скликання перед виборцями та зустрічей з ними

 

9. Про зняття з контролю та визнання такими, що втратили чинність деяких рішень Баштанської районної ради.

Всі новини →