Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Продовжується ремонт найдовшої траси області – Благовіщенське-Миколаїв

16/09/2021

Поточним середнім ремонтом охоплено ділянку автошляху Н-24 Благовіщенське-Миколаїв на км 113+678 – км 134+050, протяжністю 20,4 кілометра.

Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Миколаївській області.

☑На перших трьох кілометрах правої смуги автошляху вже виконано роботи з влаштування основи із суміші СФОВ та вирівнювального шару із пористої асфальтобетонної суміші.

Техніку перебазовано на ліву смугу руху, де наразі триває холодне фрезерування покриття та влаштування дренажного шару.

Крок за кроком дорожники посилюють основу, розширюють проїзну частину, ущільнюють узбіччя та наближаються до ключових робіт з укладання двох шарів асфальтобетону.

Довідково: дорога Н-24 Благовіщенське – Миколаїв у межах Миколаївщини має протяжність 183 кілометри та є найдовшою трасою області.

На теперішній час усю протяжність автошляху розбито на ділянки проєктних робіт для виконання реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів.

Більша частина відрізків уже запроєктована, оголошена в торги та законтрактована. Інша частина ділянок автошляху на фінальній стадії розробки проєктів.

#ВеликеБудівництво

Всі новини →