Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Голова ОДА підписав розпорядження про схвалення проєкту бюджету області на 2020 рік

03/12/2019

Голова облдержадміністрації підписав розпорядження про схвалення проєкту рішення обласної ради «Про обласний бюджет Миколаївської області на 2020 рік та прогноз обласного бюджету Миколаївської області на 2021 і 2022 роки», яке завтра буде оприлюднено на офіційному сайті облдержадміністрації та передано до обласної ради.

 

У цьому проєкті обласного бюджету на наступний рік видатки розвитку плануються у сумі 190,6 млн грн.

Вони будуть спрямовані, зокрема, на:

- освітні заклади – 16,2 млн грн, з  них 11 млн грн – придбання шкільних автобусів;

- заклади охорони здоров’я – 110 млн грн. Серед чого: придбання ангіографа –       26 млн, придбання автомобілів швидкої медичної допомоги – 50,6 млн грн,                     33,4 млн грн – ремонт та реконструкція об’єктів охорони здоров’я, з них відділення гематології обласної клінічної лікарні – 7,9 млн.грн.;

- сферу культури і мистецтва – 8,7 млн грн, з них 5,2 млн грн на реконструкцію Українського драматичного театру та 1,5 млн грн - виготовлення ПКД реставрації фасаду Миколаївського художнього російського драматичного театру.

 У проєкті також передбачаються  74,5 млн грн на розвиток автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

 

Всі новини →