Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

№425-р Про проведення чергового призову громадян на строкову військову службу у жовтні - листопаді 2011 року

16.09.11 №425-р
Про проведення чергового призову
громадян на строкову військову
службу у жовтні - листопаді 2011 року

Відповідно до пункту 1 статті 2, пункту 4 статті 27 Закону України ”Про місцеві державні адміністрації“, статей 15, 16, 17, 18, 21, пункту 3 статті 38, пунктів 1, 3 статті 43 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, статті 14 Закону України “Про оборону України”, Указу Президента України від 04.11.10 №1009/2010 “Про строки проведення чергових призовів, чергові призови на строкову військову службу громадян України та звільнення в запас військовослужбовців у 2011 році”, розпорядження голови облдерж-адміністрації від 21.12.10 №470-р «Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2011 році»:
1. Створити районну призовну комісію для проведення призову громадян України і відправки їх до військ у жовтні - листопаді 2011 року (далі - призовна комісія) в складі згідно з додатком 1.
2. Створити медичну комісію для проведення медичного огляду призовників і відправки їх до військ у жовтні - листопаді 2011 року (далі медична комісія) у складі згідно з додатком 2.
3. Затвердити графік проходження призовниками Баштанського району 1986-1993 років народження призовної комісії у жовтні - листопаді 2011 року (додається).
4. Здійснювати роботу районної призовної та медичної комісій для проведення медичного огляду призовників і відправки їх на строкову військову службу у жовтні - листопаді 2011 року на призовній дільниці Баштанського району.
5. Доручити:
5.1. Голові районної призовної комісії (Шевченко):
- організувати роботу комісії відповідно до чинного законодавства;
- забезпечити надання відстрочки від призову громадянам, які мають на це право.
5.2. Начальнику відділу культури і туризму райдержадміністрації (Вінницький) організувати проведення культурно-масових заходів на час призову.
5.3. Начальнику фінансового управління райдержадміністрації (Євдощенко) забезпечити надання фінансової підтримки Баштанському районному військовому комісаріату в межах кошторисних призначень на 2011 рік по доставці призовників до пункту призначення.
6. Рекомендувати:
6.1. Баштанському районному військовому комісару (Капустян):
- розробити план проведення призову громадян на строкову військову службу на підставі вказівок обласного військового комісара;
- скласти списки прибуття призовників на призовну дільницю відповідно до графіка роботи призовної комісії;
- перевірити готовність до роботи призовної дільниці;
- видати наказ про призов громадян та забезпечити його публікацію його в засобах масової інформації;
- з метою організованого і якісного проведення призову громадян провести одноденні інструкторсько-методичні заняття для членів призовної комісії, лікарів-спеціалістів, технічних працівників та осіб обслуговуючого персоналу, які залучаються для роботи на призовній дільниці, з міським та сільськими головами, керівниками підрозділів по роботі з кадрами підприємств, установ, організацій, навчальних закладів, а також з посадовими особами, які ведуть облік призовників, про порядок оповіщення призовників та забезпечення прибуття їх на призовну дільницю і відправлення до обласного збірного пункту м. Миколаєва;
- організовано, не пізніше ніж за 1-2 доби до відправлення військових ешелонів, доставляти призовників на обласний збірний пункт м. Миколаєва в супроводі представників райвійськкомату, згідно з планом-графіком відправок.
6.2. Головному лікарю Баштанської центральної районної лікарні (Тарантай):
- згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 “Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу” п.п. 110, 111, 112 районним лікарям-спеціалістам до 12.09.11 обладнати профільні кабінети призовної дільниці обладнанням, інструментарієм та медикаментами для проведення якісного огляду призовників згідно з наказом Міністерства оборони України від 14.08.2008 № 402 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 17 листопада 2008 року за № 1109/15800).
6.3. Директору ПТУ-9 (Шваб) виділити двох працівників для оформлення документів на призов на період з 12 вересня по 10 жовтня 2011 року.
6.4. Начальнику Баштанського РВ УМВС України в Миколаївській області (Зубков) проводити розшук, затримання і доставку до військкомату громадян, які ухиляються від призову до Збройних Сил України.
6.5. Міському голові (Рибаченко) забезпечити оповіщення призовників на медичну комісію та охорону громадського порядку під час відправки призовників силами громадського формування з охорони громадського порядку.
7. Запропонувати керівникам сільськогосподарських формувань, підприємств, установ, організацій всіх форм власності виділяти автотранспорт для перевезення призовників до обласного збірного пункту м. Миколаєва згідно з графіком виділення автотранспорту, звільняти від роботи призовників на час, необхідний для виконання обов’язків, пов’язаних з призовом та перебуванням в лікувальному закладі охорони здоров’я із збереженням за ними займаної посади і середньомісячного заробітку.
8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Шевченка С.Д.

Голова
  райдержадміністрації                                                                                    І.В. Рубський 


                                                                                                             Додаток 2
                                                                                                             до розпорядження голови 
                                                                                                             райдержадміністрації
                                                                                                             від 16.09.11 № 425-р

СКЛАД
медичної комісії для проведення медичного огляду призовників
і відправки їх до військ у жовтні - листопаді 2011 року

Чаричанська Наталя Олександрівна - завідуюча поліклінікою центральної районної лікарні (за узгодженням)
Гібець Микола Ілліч - дерматолог (офтальмолог) центральної районної лікарні (за узгодженням)
Метєлєв Іван Іванович - невропатолог центральної районної лікарні (за узгодженням)
Сіренко Марина Олександрівна - нарколог центральної районної лікарні (за узгодженням)
Янченко Світлана Анатоліївна - стоматолог центральної районної лікарні (за узгодженням)
Дерев’янко Лідія Петрівна - хірург центральної районної лікарні (за узгодженням)
Устинський Іван Павлович - отоларинголог центральної районної лікарні (за узгодженням)
та сім працівників медичного і один працівник санітарного персоналу.

Заступник голови
 райдержадміністрації                                                                                                              Ю.А.Мельник