Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

№451-р Про стажування Кірейцева С.Д.

30.09.11 №451-р
Про стажування Кірейцева С.Д.

Відповідно до статті 2 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, статті 19 Закону України “Про державну службу”, постанови Кабінету Міністрів України від 1 грудня 1994 року № 804 “Про затвердження Положення про порядок стажування в державних органах”, з метою перевірки професійного рівня і ділових якостей щодо можливості обіймати посаду головного спеціаліста сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації апарату райдержадміністрації:
1. Дозволити Кірейцеву Сергію Дмитровичу з 3 по 20 жовтня 2011 року пройти стажування на посаді головного спеціаліста сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації апарату райдержадміністрації.
2. Відповідальним за стажування Кірейцева С.Д. призначити завідувача сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації апарату райдержадміністрації Гонту В.М.
3. Гонті В.М. забезпечити ознайомлення стажиста з посадовими обов’язками головного спеціаліста з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації апарату райдержадміністрації та надати в установленому порядку висновки про результати стажування.
4. Кірейцеву С.Д. подати звіт про результати стажування 20 жовтня 2011 року.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Шевченка С.Д.

 Голова райдержадміністрації                                                                                   І.В.Рубський