Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Засідання спеціальної районної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників

17/05/2024

Наприкінці робочого тижня перший заступник начальника Баштанської районної військової адміністрації Наталія Казаріна провела засідання спеціальної районної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників.

Наталія Казаріна проінформувала присутніх про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці у філії «Баштанське лісове господарство державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України». Дата запланованого вивільнення працівників, у зв’язку з ліквідацією, 30 червня 2024 року.
 
Тетяна Чернишова, представник філії «Баштанське лісове господарство державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» повідомила, що процедура ліквідації відбувається згідно з усіма вимогами законодавства.
 
Начальник управління соціального захисту населення Баштанської РВА Ніна Якимчук роз’яснила, що відповідно до пункту 1 частини першої статті 40 Кодексу Законів про Працю України трудовий договір, укладений на невизначений строк, а також строковий трудовий договір до закінчення строку його чинності можуть бути розірвані власником або уповноваженим ним органом в разі змін в організації виробництва і праці, в тому числі ліквідації.
 
Фахівець Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Олена Кривенко розповіла присутнім про порядок вивільнення працівників, оформлення їх на облік до центру зайнятості, про наявність вакансій на даний час та можливість перенавчання.
Після обговорень питань порядку денного прийняті відповідні рішення та надання рекомендації до виконання.
 

Всі новини →