Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Пліч-о-пліч: Визначено кращі волейбольні команди Миколаївщини

18/05/2024

У пʼятницю, 17 травня, в Миколаєві відбувся обласний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнської шкільної ліги» з волейболу. У запеклих іграх змагалися вісім команд юнаків та дівчат із чотирьох районів області.

Підтримати спортсменів завітав начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.
«Дуже важливо розвивати спорт, навіть попри те, що йде війна. Бажаю вам емоцій, перемог та гарних моментів. Спорт – це не лише насолода, а й ключ до успіху. Разом до перемоги і хай вам щастить», – сказав очільник області.
Також до учасників звернулися голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик та голова Миколаївської міської ради Олександр Сєнкевич.
 
У напруженій боротьбі перемогу серед хлопців здобула команда Южноукраїнського ліцею, друге місце виборів Ольшанського ліцею, третього – Новобузький ліцей.
 
Першість серед дівчат виборола команда Врадіївського ліцею, «срібло» здобув Краснянський ліцей, а «бронзу» – Южноукраїнський ліцей.
 
Четверті місця зайняли команда дівчат з Новобузького ліцею та хлопців з Арбузинського ліцею.
По закінченню змагань переможці та призери отримали нагороди й подарунки.
 
Додамо, що також змагання відвідали перший заступник начальника Миколаївської ОВА Георгій Решетілов, заступник начальника ОВА Олександр Трайтлі, директорка департаменту освіти і науки ОВА Алла Веліховська, начальник управління молоді та спорту ОВА Михайло Ніколаєв.
А підняли командний дух спортсменів представники «Культурного десанту», які є військовослужбовцями Збройних сил України.
 

Всі новини →