Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Про затвердження Порядку розроблення підприємствами централізованого водопостачання та централізованого водовідведення технологічних регламентів

21/05/2024

  Наказом Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 12.04.2024 року № 309, зі змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 01.05. 2024 року № 400, затверджено Порядок розроблення підприємствами централізованого водопостачання та централізованого водовідведення технологічних регламентів.
Цей Порядок визначає єдині вимоги до розроблення, узгодження, затвердження та змісту технологічних регламентів підприємств централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.
Дія цього Порядку поширюється на всі підприємства централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.
Порядок визначає загальні підходи до розроблення та прийняття технологічних регламентів, внесення змін (доповнень) до них, переліку розділів, з яких складається технологічний регламент, та вимоги до змісту розділів технологічних регламентів об'єктів централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.
Технологічний регламент є обов'язковим документом для ведення суб'єктами господарювання господарської діяльності з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.
Технологічний регламент розробляється підприємством централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення, або спеціалізованою науковою установою, конкретизуючи його вимоги для відповідного підприємства, системи водопостачання та/або водовідведення, і затверджується його керівником за погодженням з органом місцевого самоврядування в межах території територіальної громади, на якій технологічний регламент буде застосовуватися, територіальними органами Держпродспоживслужби та центрами контролю та профілактики хвороб.
Відповідно до пункту 2.11. додатку 2 до цього Порядку в робочій програмі виробничого контролю якості питної води наводиться узгоджений з відповідними територіальними органами Держпродспоживслужби та центрами контролю та профілактики хвороб перелік показників технологічного контролю якості води та періодичність здійснення аналізів.
Цей наказ набрав чинності з 17.05.2024 року.


Баштанське районне управління
ГУ Держпродспоживслужби
в Миколаївській області

Всі новини →