Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Серія вебінарів для українських агровиробників

24/05/2024

Баштанська районна військова адміністрація доводить до відома, що Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Міністерством сільського, лісового та рибного господарства Японії за участі представників японських компаній організовують серію вебінарів для українських агровиробників.
У ході вебінарів учасники зможуть ознайомитися з новітніми японськими технологіями та обмінятися досвідом щодо покращення сільськогосподарських земель, технологій іригації, садівництва та овочівництва.
Перший вебінар відбудеться о 09:00 год. 28 травня 2024 року онлайн на платформі Zoom (посилання буде надіслане зареєстрованим учасникам) на тему: «Покращення ґрунтів, меліорація, включаючи технології іригації».
Також, на вебінарі будуть представлені технології та продукти, пов'язані з відбудовою сільськогосподарських доріг, культиваційних доріг та водних каналів, необхідних для ведення сільського господарства.
Останній термін реєстрації, за день до вебінару, за посиланням: http://surl.li/tvzef.
Участь у вебінарі безкоштовна.
Детальна інформація за посиланням: https://minagro.gov.ua/.../vebinar-pokrashchennia-gruntiv....

Всі новини →