Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Снігурівці попрощалися із молодим військовим, який загинув на війні

30/05/2024

29 травня на щиті до рідної домівки повернувся захисник України - Ілля Артеменко. Йому було лише 25 років. Полеглий герой народився 12 березня 1999 року. У Снігурівці його з дитинства знали, як допитливого, доброго, чуйного, працелюбного хлопчину. Він завжди був готовий прийти на допомогу тим, хто її потребував.

Після початку повномасштабного вторгнення рф молодий чоловік поповнив лави Зройних Сил України та мужньо стояв на захисті незалежності Батьківщини. Проходив службу у штурмовому батальйоні. На жаль, воїн загинув на східному напрямку 23 травня 2024 року під час виконання бойового завдання, внаслідок ворожого мінометного обстрілу.
 
Солдат Ілля Артеменко до останнього подиху залишався вірним військовій присязі, гідно виконував військовий обов’язок, беручи участь в обороні держави та стримуванні збройної агресії російської федерації.
 
У загиблого воїна залишилися батьки, брат та дві сестри.
 
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника України! Вічна та світла пам’ять мужньому воїну!

Всі новини →