Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Проморолик про Крим із залученням відомих осіб України

05/06/2024

Кримськотатарський Ресурсний Центр проводить постійну роботу з інформування українського суспільства про ситуацію в окупованому Криму.

Так, команда Кримськотатарського Ресурсного Центру створила тематичний проморолик із залученням відомих осіб та лідерів суспільної думки України, де розповідається більше про ситуацію в окупованому Криму, корінні народи України, їх історію та культуру.

У відео відомі співаки України Джамала, Святослав Вакарчук, Тарас Тополя, кінорежисер Ахтем Сеітаблаєв крізь призму власних історій розказали про дати, пов’язані із Кримом та про важливість єднання українського народу у такі нелегкі часи. Детальніше у відео.

Нагадаємо, що 18 травня в Україні та всьому світі вшановували памʼять жертв геноциду кримськотатарського народу. Світ мусить засудити депортацію 1944 року, аби цього ніколи більше не повторювалося. Особливо, це важливо у період повномасштабної війни в Україні, коли рф продовжує геноцид усього українського народу. Безкарність породжує нові злочини.

 

Всі новини →