Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Києві відбулися перші Експертні консультації високого рівня щодо використання робочих структур Ради Україна-НАТО для прискорення інтеграції України до Альянсу

07/06/2024

 

Представники урядових структур і сектору безпеки та оборони України обговорили з фахівцями департаменту з політичних питань та політики безпеки Міжнародного секретаріату НАТО формування порядку денного комітетів та робочих груп Ради Україна-НАТО.
Віцепремʼєр-міністерка Ольга Стефанішина звернулася до учасників засідання та закликала максимально використовувати наявні механізми діалогу з НАТО, створені за результатами саміту у Вільнюсі.
«На відміну від усіх попередніх структур та форматів, які ми мали в межах партнерства з НАТО, РУН передбачає не лише консультації, але і спільне ухвалення рішень. Як майбутній союзник, ми отримали чудову можливість користуватися інструментами, які не були і не є доступними для інших партнерів», – наголосила Віцепрем’єрка.
Вона підкреслила, що робота в межах Ради Україна-НАТО повинна стати системною, спланованою та з конкретними результатами для досягнення членства України в Альянсі.
До заходу також долучилися представники Mission of Ukraine to NATO , національних делегацій в Альянсі, радники Представництва НАТО в Україні NATO in Ukraine.

Всі новини →