Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Об'єднані Арабські Емірати надали значну допомогу Україні через проєкти Фундації Олени Зеленської

12/06/2024

7,5 тисяч ноутбуків для того, щоб школярі прифронтових громад Миколаївщини, Дніпропетровщини, Сумщини та Донеччини могли навчатися дистанційно.

50 автівок швидкої допомоги, що просто зараз рятують життя у прифронтових і деокупованих регіонах.

10 будинків, зведених для великих прийомних родин, які втратили свої через вторгнення.

Все це допомога Об’єднаних Арабських Еміратів, надана Україні через проєкти Фундації Олени Зеленської.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомляє перша леді України Олена Зеленська.

Під час свого візиту до Берліна Олена Зеленська особисто подякувала державній міністерці з питань міжнародної співпраці МЗС ОАЕ пані Рім Аль Хашімі, яка з травня цього року є спеціальним представником уряду ОАЕ з питань України. Це призначення підкреслює особливу увагу, яку Об'єднані Арабські Емірати приділяють нашій країні.

Перша леді також повідомила, що планується розширення проєкту «Адреса дитинства», оскільки нового житла потребують ще понад 60 великих прийомних родин. Нагадаємо, що загалом Фундація Олени Зеленської вже звела 14 будинків для таких родин, які втратили дім через війну. Цього року планується розпочати будівництво ще 10 нових осель. Адже потреба в них постійно зростає.

«Сподіваюся, пані міністерка також зможе відвідати Україну й особисто познайомитись із сім’ями, які завдяки підтримці ОАЕ змогли почати нове життя», - зазначила Олена Зеленська.

 

Всі новини →