Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Страшні звістки про втрату воїнів на війні, на жаль, продовжують надходити у наш район. І кожна втрата до щему в серці…

12/06/2024

12 червня 2024 року ще один скорботний день в історії Баштанщини. Сьогодні жителі с. Новосевостополь Березнегуватської громади провели в останню земну дорогу захисника України - Антона Павлова.

Живим коридором зустрічали полеглого воїна, який повернувся додому на «щиті»…
 
Народився Антон Павлов 30 січня 1975 року. Дитинство, юність та молодість промайнули у селі Новосевостополь. Проходив строкову службу в армії. У мирному житті працював довгий час завідувачем фермою у місцевому колгоспі. Був трудолюбивим, совісним, товариським. Дуже сильно любив свою сім’ю, українську землю та рідне село.
 
З початком повномасштабного російського вторгнення був призваний до лав ЗСУ. Солдат Павлов був водієм-електриком ремонтно-відновлювального батальйону.
 
18 травня 2024 року Антон Павлов загинув під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.
Поховали мужнього воїна на сільському кладовищі. У загиблого залишилися дружина, діти.
 
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого солдата. Вічна пам'ять та слава полеглому воїну, який віддав своє життя за наше мирне майбутнє. Військовослужбовець став ще одним ангелом, який триматиме небо над Україною

Всі новини →