Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного запрошує на навчання

13/06/2024

Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного запрошує на навчання сміливих, креативних, допитливих, патріотичних хлопців і дівчат. Ліцей дає змогу отримати освіту військового профілю для осіб з 15 років одночасно із здобуттям профільної середньої освіти.

При вступі дітям, чиї батьки загинули при виконанні службових обов’язків, дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, дітям військовослужбовців та інших визначених категорій надаються пільги.

Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники Військово-морського ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти за окремим конкурсом.

З 2017 року в ліцеї започатковано курс підготовки до тестування для визначення рівня знання англійської мови за стандартами НАТО. Випускники ліцею за результатами тестування отримують сертифікат знання англійської мови зразка CMP-1 (STANAG 6001), що дає змогу безкоштовно навчатись у вищих військових навчальних закладах за кордоном. Після закінчення 1 курсу ліцеїсти проходять морську практику на кораблях Військово-Морських Сил Збройних Сил України, а кращі за результатами навчання проходять стажування за кордоном.

Право для вступу мають юнаки та дівчата — громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їх виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров’я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України.

Крім того, у зв'язку з наявністю вакансій серед ліцеїстів (юнаків і дівчат 11 класу) на конкурсній основі оголошено додатковий набір на навчання. Обов’язкова умова – після закінчення ліцею вступ до вищого військового закладу освіти.

Правила прийому та іншу інформацію для вступників можете переглянути на офіційному сайті ліцею за посиланням: http://vml.mozello.com та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/100057513877161/ або звернутись за телефонами: 095-816-55-06, 097-916-35-59, 048-748-10-60

Всі новини →