Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники фермерських господарств Баштанського району!

19/06/2024

Щиро вітаю з вас з професійним святом – Днем фермера!
Вже третій рік поспіль українські фермери працюють в умовах повномасштабної війни, яку принесла на нашу землю росія.
Для нашого спротиву важливі зусилля кожного. Наші військові визволяють Україну від окупантів, а фермери дбають про продовольчу безпеку Держави.
 
Незважаючи ні на що українські фермери демонструють спроможність не лише забезпечити продовольством населення країни, а й успішно експортують власну продукцію на світові ринки, підтримують жителів громад та допомагають Збройним силам України.
 
Завдяки вашій самовідданій праці жива наша українська нива! Попри всі труднощі, потенційну небезпеку – ви продовжуєте працювати.
 
Ви сієте в неї не тільки зерна хліба, але й любові, миру та добра. Тому повсякчас хочеться, щоб засіяне щедро проростало, колосилося і цвіло.
 
Вітаючи вас з професійним святом, хочу побажати вам мужності і витривалості, здоров‘я, добрих врожаїв і такої жаданої перемоги. Хай легко сіється і в мирі збирається вирощене вами.
 
Висловлюю слова вдячності всім фермерам та працівникам фермерських господарств району за те, що попри всі труднощі чесно і сумлінно виконуєте свою справу, тим самим роблячи свій внесок у нашу спільну Перемогу. Дякую за любов до землі, витримку та терпіння!
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →