Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

ВОЛОНТЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ПОВ’ЯЗАНА З ПРОБАЦІЄЮ

24/06/2024

     Волонтер пробації - це добровільний помічник, який  допомагає органу пробації у здійсненні нагляду та проведенні соціально-виховної роботи з громадянами, які  перебувають у конфлікті з законом, сприяє у вирішенні їх життєвих проблем.

       Продовжує здійснювати свою волонтерську діяльність з суб’єктами пробації волонтер пробації Наталія Лебідь.  Основним завданням волонтерів пробації є сприяння органу пробації у здійсненні нагляду за засудженими та проведенні з ними соціально-виховної роботи.

   Якщо Ви маєте бажання і можливість поповнити ряди волонтерів пробації та приєднатися до здійснення волонтерської діяльності з клієнтами пробації – ласкаво просимо і чекаємо на Вас за адресою: смт. Казанка, вул. Миру, 193.

Баштанський районний сектор № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях.

 

Всі новини →