Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Команда Українська Асоціація Молодіжних Рад розробила посібник для молодіжних рад

03/07/2024

Посібник надасть можливість молодіжним радам, ініціативним групам, активістам, молодіжним працівникам і діячам громадського сектору необхідні знання та інструменти, які були сформовані на основі роботи з молодіжними радами-учасницями програми «Незламна молодь: молодіжні ради» протягом року.


У посібнику висвітлені приклади успішних кейсів десяти молодіжних рад-учасниць програми, а також інструменти для ефективної роботи молодіжних рад, які були сформовані на основі роботи з громадами.
Посібник містить наступні розділи:
Про програму «Незламна молодь: молодіжні ради».
Управління молодіжною радою: від концепції до впровадження.
Представництво та діалог: зміцнення зв’язків та участі молодіжної ради з органами місцевого самоврядування та молоддю в громаді.
Вплив молодіжної ради на ефективне використання ресурсів для розвитку громади.
Додатки і корисні посилання для використання в роботі молодіжних рад.
Зацікавив посібник? Тоді заповнюй коротку форму та отримуй його онлайн-варіант: https://forms.gle/3o5mJQ4b3tQdJ4iz9

Посібник створений у межах програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Міжнародним республіканським інститутом (МРІ).

Всі новини →