Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Обговорили питання, які сьогодні є актуальними та важливими для захисту прав та підтримки населення

04/07/2024

3 липня перший заступник начальника Баштанської РВА Наталія Казаріна, начальник управління соціального захисту населення РВА Ніна Якимчук взяли участь у засіданні (в онлайн-режимі) Координаційного центру підтримки цивільного населення при Миколаївській обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, за ініціативи Мінреінтеграції Координаційні центри діють при кожній ОВА. Їхня діяльність спрямована на підтримку та надання допомоги постраждалому населенню, зокрема ВПО, ветеранам, людям з інвалідністю, членам сімей загиблих захисників. Миколаївська область першою в Україні утворила Координаційний центр підтримки цивільного населення – у травні 2023 року.
 
Під час засідання обговорили питання, які сьогодні є актуальними та важливими для захисту прав та підтримки населення, зокрема про результати Всеукраїнської програми ментального здоров’я в Миколаївській області. Психосоціальна підтримка в громадах; про особливості підтримки жінок вразливих категорій у питаннях працевлаштування: результативні показники проєкту WE ACT II: «Діємо задля жінок та їхніх можливостей».
 
Акцентували увагу на реалізації проєкту «Удосконалення системи соціальної роботи та надання соціальних послуг у Миколаївській області шляхом проведення аналізу стану організації та надання соціальних послуг у територіальних громадах, ідентифікації надавачів і визначення потреб задля цифровізації процесів».
 
Наприкінці засідання визначили подальші напрямки спільної роботи.

Всі новини →