Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Провели «живим коридором» слави: у Привільненській громаді попрощалися із солдатом

11/07/2024

 

У середу, 10 липня, у с. Привільне попрощалися із загиблим на війні захисником України - Денисом Жировим. Рідні, близькі, односельчани, представники влади, військовослужбовці зі сльозами на очах віддали шану Герою, який поклав своє життя за мирне небо над українською землею, за волю та світле майбутнє кожного українця, в глибокій скорботі схилили голови, проводжаючи захисника України в останню путь…
Денис Жиров народився 17 серпня 1991 року в селі Привільне Баштанського району. Після закінчення місцевої школи вступив на навчання до Миколаївського професійного ліцею № 13, де здобув професію автослюсаря. Був єдиним сином у сім'ї. До початку повномасштабного вторгнення працював на Баштанському масло-екстраційному заводі. Денис був доброю, щирою, товариською, працьовитою людиною, мав багато друзів.
Денис Жиров був призваний на військову службу по мобілізації до складу десантно-штурмового батальйону ЗСУ. Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов'язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 2 липня 2024 року на Донецькому напрямку.
У загиблого залишилися батьки та син.
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого солдата. У щирій молитві та скорботі схиляємо голови перед воїном, який віддав життя у боротьбі за територіальну цілісність України.
Вічна пам'ять захиснику України

 

Всі новини →