Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков: У 2015 році на ремонт та будівництво доріг в області потрібно майже 1,2 мільярди гривен

03/02/2015

В обласному бюджеті не передбачено коштів на будівництво доріг. Про це голова облдержадміністрації Вадим Меріков заявив під час своєї прес-конференції, 3 лютого. За його словами, якщо за підсумками 6 місяців буде перевиконання бюджету, тоді розглядатимуть питання про перерозподіл коштів на обласні автомагістралі. У міському бюджеті Миколаєва,  закладено близько 30-35 мільйонів гривень, тому вже навесні розпочнуться ремонтні роботи.

«По області у 2015 році необхідно відремонтувати і частково побудувати дороги на загальну суму 1 мільярд 185 мільйонів 600 тисяч гривень, що складе 387 кілометрів, а це 10% від усіх доріг Миколаївської області», –  розповів він.

Вадим Меріков впевнений, що погані дороги –  це проблема десятків років, яка склалася в Україні. Зі свого боку, для вирішення цієї проблеми в нашому регіоні голова облдержадміністрації направив ряд звернень на ім'я Прем'єр-міністра і до профільного міністерства, а на минулій сесії депутати облради підготували звернення на Кабмін, виклавши ситуації про стан доріг в області.

«Ситуація – критична, але ми над цим працюємо, і я зроблю все, для того, щоб Укравтодор разом зі Службою автомобільних доріг України, переглянувши річний бюджет, виділив кошти на ремонт доріг у Миколаївській області», –  сказав він.

За його словами народні депутати від Миколаївської області, які входять до профільного комітету, Борис Козир та Давид Макар'ян, взяли під свій особистий контроль питання про стан та ремонті доріг у нашій області. Питання вже винесено на розгляд профільного комітету, ними підготовлено ряд матеріалів для бюджетного комітету ВРУ.

Всі новини →