Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Президент вшанував пам’ять учасників бойових дій на території інших держав

15/02/2015

Президент Петро Порошенко у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відзначається в Україні 15 лютого, взяв участь у церемонії покладання квітів до Меморіального комплексу громадянам України, загиблим в Афганістані.

Разом з Главою держави участь у церемонії також взяли Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, Глава Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, депутати Верховної Ради, члени Уряду, представники громадськості.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів. Пролунав Гімн України і жалобний салют. Повз Меморіалу, який розташовано біля стін Києво-Печерської лаври, урочистим маршем пройшла рота почесної варти.

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав встановлено Указом Президента України 11 лютого 2004 року. До того 15 лютого неофіційно відзначалося як річниця завершення виведення радянських військ з Афганістану у 1989 році.

 

Звернення Президента України з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Всі новини →