Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков: Сьогодні Росія – це агресор, а так звані ЛНР і ДНР – бандитські терористичні організації

19/03/2015

«Ми повинні дати основний посил населенню: сьогодні Росія – це агресор, а так звані ЛНР і ДНР – бандитські терористичні організації», – про це сьогодні на прес-конференції заявив голова облдержадміністрації Вадим Меріков.

Він зазначив, що підтримує відповідні рішення місцевих рад і додав, що депутати мають наближати постанову Верховної Ради України до місцевого рівня.

«Сьогодні дуже важливо, щоб наші депутати показали свою позицію. Вони обрані жителями міст і районів і зараз, як ніколи, важлива мобілізація суспільства», – додав керівник області.

Також він зазначив, що суспільні настрої змінилися на краще в порівнянні з минулим роком. Так, за його словами, в березні минулого року до 30 відсотків населення підтримувало федералізацію, сьогодні ж їх кількість скоротилася до 3 відсотків.

«Інформаційна політика – це дуже важливо. Як робота над господарськими та фінансовими питаннями, так і необхідна робота з населенням, роз'яснення позицій Президента і міністерств, які залучають всі можливі механізми для припинення бойових дій і запобігання терактів», – підкреслив Вадим Меріков.

Всі новини →