Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Привітання до Дня визволення Миколаївщини від фашистських загарбників

28/03/2015

 У ці дні ми відзначаємо 71-у річницю визволення Миколаївської області від фашистських загарбників.

957 днів і ночей наша земля була окупована гітлерівськими військами. У ці дні війна увірвалася в будинок кожного. Але ви вистояли. Весь березень 44-го день за днем ​​йшли операції по звільненню міст і районів області. 28 березня був звільнений і сам Миколаїв.

Дорогі ветерани! Мені хочеться висловити кожному з вас щирі слова подяки за стійкість і мужність у боях, за віддачу і самопожертву в ім'я Батьківщини. Ви витримали важкі випробування і звільнили наш край і країну від нацизму, принесли мир для всієї Європи. Будьте впевнені: подяка, любов і повага всіх жителів Миколаївщини завжди з вами.

Вічна пам'ять тим, кого вже немає серед вас, але їх подвиги будуть жити в пам'яті і серцях кожного миколаївця.

Наше покоління з честю успадкувало ваш приклад сили духу, патріотизму і боротьби за мир на нашій землі. Саме ваші подвиги надихнули нас на нові звершення в ім'я захисту України. Історія знову перевіряє український народ на міцність, але я впевнений, що нам вдасться вистояти і перемогти. Ми не підведемо вас, дорогі ветерани.

Міцного вам здоров'я і щастя, довголіття і найголовніше - мирного неба над головою!

З повагою голова облдержадміністрації     Вадим Меріков

Всі новини →