Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Рубік Сімонян нагороджений відзнакою «За заслуги перед Миколаївщиною» ІІ ступеня

24/04/2015

Голова обласного осередку Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль Україна» Рубік Симонян опікується всіма «чорнобильцями» нашої області, робить все для вирішення їх проблемних питань.

Сьогодні, 24 квітня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська та заступник голови обласної ради Олександр Смирнов нагородили Рубіка Хачатуровича Сімоняна відзнакою Миколаївської обласної ради – «За заслуги перед Миколаївщиною» ІІ ступеня.

«Дякую Вам за щоденну працю, за те, що опікуєтеся усім  нашими постраждалими внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС, а це 7070 людей. Ви знаєте їх поіменно, історію кожного. Ці люди дуже цінують Вас і також вдячні Вам. Саме Ви –  захищаєте  їх права», – сказала заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська.

Рубік Симонян у свою чергу зазначив: «Я дійсно розчулений, що Ви відзначили мене нагородою. Те, що Ви відзначили мої заслуги перед областью, сприймаю як стимул для того, щоб тільки прискорити темпи роботи».

 

 

Всі новини →