Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Оксана Янішевська: 1 червня розпочалося оздоровлення дітей з інтернатних закладів Миколаївської області

04/06/2015

Про це вона повідомила, відповідаючи на  питання щодо оздоровлення дітей Миколаївської області.

Так, в  оздоровчому центрі «Орлятко» в  селі Рибаківка  Березанського району розпочали відпочинок 450 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, які потребують соціальної допомоги.

50 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю дошкільного та молодшого шкільного віку спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів області розпочали канікули в Очаківському дитячому оздоровчому закладі «Вітрила».

Вихованці Очаківської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату розпочали літній сезон відпочинку в оздоровчому закладі «Динамо» міста Очакова.

Діти Рацинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Вознесенського району виїхали на оздоровлення до оздоровчого закладу «Ольвія» міста Очакова.

На оздоровлення дітей з інтернатних закладів влітку 2015 року передбачено близько 7 млн. 700 тис. грн.

Крім того, по закінченню навчального року, у приміщеннях загальноосвітніх навчальних закладів розпочали роботу 335 пришкільних таборів для відпочинку 17 тис. дітей та 67 мовних таборів, які планують охопити 2,6 тис.дітей.

«З початком літнього періоду ми маємо створити всі умови для гідного відпочинку найменших жителів Миколаївщини, попіклуватися про належний рівень їх проживання та харчування. Тим паче, коли йде мова про незахищенну категорію населення, які, як ніхто, потребують веселого та здорового відпочинку», – зазначила Оксана Янішевська.

Всі новини →