Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков створив робочу групу з виведення аеропорту

04/06/2015

Сьогодні, 4 червня, голова облдержадміністрації Вадим Меріков підписав розпорядження №163-р «Про створення робочої групи з розробки пропозицій по виведенню з кризової ситуації комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Миколаїв» та подальшого його функціонування за основним профілем діяльності».

Згідно з розпорядженням, до складу робочої групи увійшли народні депутати України Борис Козир, Андрій Вадатурський, Давид Макар'ян, Олександр Жолобецький, а також перший заступник голови ОДА Микола Романчук, заступник голови обласної ради Олександр Смирнов, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та депутати обласної ради.

Робочій групі на підставі аналізу фінансово-господарської діяльності доручено внести пропозиції щодо перспектив виведення з кризової ситуації підприємства та подальшого його функціонування за основним профілем діяльності.

«Проблеми комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Миколаїв» тягнуться останні 8 років. Але я впевнений, що при злагодженій роботі Кабінету Міністрів, народних депутатів України, депутатів обласної та міської рад, ми зможемо вирішити всі проблеми, і аеропорт буде візитною карткою Миколаєва та Миколаївської області», – прокоментував Вадим Меріков.

Всі новини →