Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Оксана Янішевська: Прикордонні райони мають бути забезпечені ефірним мовленням

24/06/2015

 Про це заступник голови облдержадміністрації заявила сьогодні, 24 червня, під час засідання робочої групи з питань  інформаційної безпеки та впровадження цифрового мовлення в області.

Головним питанням порядку денного була проблема відсутності можливості  цифрового мовлення  у прикордонних районах області.

«У південно-західній частині Миколаївщини відсутній передавач, що призвело до відсутності цифрового ефірного мовлення у приморських Березанському, Очаківському районах і місті Очаків», - прокоментував представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Миколаївській області Сергій Бондур.

За словами Оксани Янішевської,  під час ведення гібридної війни, організація інформаційної безпеки має бути на рівні з обороноздатністю області: «Інформаційна безпека сьогодні – вкрай важлива. Ми не можемо закривати очі на проблему інформаційного вакуму в районах нашої області, тим паче, коли мова йде про прикордонні території. Питання забезпечення Очаківського та Березанського районів цифровим ефірним мовленням має бути вирішене».

За дорученням заступника голови облдержадміністрації Оксана Янішевська підготувлено листи до Кабінету Міністрів України і до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення  щодо необхідності вжиття заходів по встановленню передавача в прикордонних районах Миколаївщини.

 

Всі новини →