Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Оксана Янішевська могилянцям: Перед вами відкриваються величезні перспективи

03/07/2015

Сьогодні, 3 липня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська взяла участь у конвокації - урочистому випуску студентів Чорноморського державного університету імені Петра Могили. Також на святі був присутній Миколаївський міський голова Юрій Гранатуров.

Урочистості відкрив доктор технічних наук, професор, ректор ЧДУ ім. Петра Могили Леонід Клименко. Він привітав випускників та побажав їм досягнення успіхів та вдалого працевлаштування.

Привітала випускників і Оксана Янішевська, зазначивши, що не так давно і сама була в числі перших випускників Миколаївської філії Національного університету «Києво-Могилянська академія», в подальшому - Чорноморського державного університету імені Петра Могили: «Сьогодні велике свято у вашому житті – завершення навчання.  Хоча, на мою думку, навчання - це процес довжиною в усе життя людини, тим не менш, сьогодні завершується певний етап у вашому житті. Я знаю, що за ці роки ви не лише здобули професійні знання, а ще й сформувалися як особистості. Роки, проведені в університеті, дали вам змогу дійсно сформувати свої цілі, плани на майбутнє, визначитися з тим шляхом, яким ви підете далі.  Я точно знаю, що перед вами відкриваються величезні перспективи, нові можливості. Я бажаю вам скористатися ними».

Вона побажала випускникам сміливо крокувати своєю життєвою дорогою і втілювати в життя всі свої мрії. 

 

Всі новини →