Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

За рахунок обласного бюджету воїну-інтернаціоналісту буде придбано житло

10/07/2015

 Сьогодні, 10 липня, комісією під головуванням заступника голови облдержадміністрації Оксани Янішевської було розглянуто кандидатури воїнів-інтернаціоналістів, які перебувають у черзі на отримання житла.

Нагадаємо, що за рахунок Комплексної програми «Турбота», в обласному бюджеті на 2015 рік закладено 300 тисяч на придбання житла воїнам-інтернаціоналістам, які перебувають на квартирному обліку.

Так, в черзі на отримання житла наразі перебуває 260 воїнів-інтернаціоналістів, з них: 17 інвалідів війни та 243 учасника бойових дій. На сьогоднішній день визначено 6 кандидатур на отримання житла, з них 2 інваліди.

Після оголошення всіх кандидатур, застуник голови обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу Олександр Завражин запропонував підтримати кандидатуру Віктора Трофименка, інваліда третьої групи, який перебуває на квартирному обліку ще з 1988 року.

«В 2013 році за рахунок бюджету для нього планувалось придбання житла, був заключений договір, але гроші з державного бюджету так і не надійшли. Людина чекає вже більше 20 років і як ніхто заслуговує на цю квартиру», – зазначив він.

Всі члени комісії підтримали пропозицію і рішення було прийнято одноголосно.

За словами Оксани Янішевської, дуже важливо, щоб воїни, ветерани всіх війни розуміли, що ми про них пам’ятаємо і робимо все можливе для забезпечення необхідними умовами.

Всі новини →