Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Оксана Янішевська на святі вручення дипломів: Бажаю вам вірити у результат, бути наполегливими та йти до своєї мети!

10/07/2015

 Сьогодні, 10 липня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська взяла участь в урочистому врученні дипломів магістрам та спеціалістам Миколаївського національного аграрного університету.

Святковий захід було розпочато вшануванням пам'яті кобзаря Тараса Шевченка та Героїв Небесної Сотні – найкращі студенти університету віднесли квіти до пам'ятних знаків.

Звертаючись до випускників, ректор університету В’ячеслав Шебанін привітав їх із закінченням навчання в та побажав зайняти гідне місце в житті та успішно реалізувати себе в професійній діяльності. Ректор наголосив на тому, що стіни alma mater завжди відкриті для своїх студентів.

Оксана Янішевська привітала магістрів та спеціалістів зі святковим днем і побажала їм наполегливості у досягненні поставлених цілей: «Сьогодні ви отримуєте дипломи — це один із перших та найважливіших документів вашого вже дорослого життя. Він, наче перепустка у самостійний світ, де набуті в університеті знання ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед вами нові можливості та перспективи професійного росту. Будьте творчими, та наполегливими. Щоб у вас завжди були плідні ідеї і поставлені плани, а також сили і терпіння до їх реалізації».

Найкращим випускникам Оксана Янішевська вручила дипломи з відзнакою. Крім того, заступник голови облдержадміністрації ознайомилась з ходом розпочатої в університеті вступної кампанії .

Всі новини →