Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков про «горе-керівників»: Такі менеджери нам не потрібні!

10/07/2015

 Про це голова облдержадміністрації Вадим Меріков заявив під час сьогоднішнього робочого візиту в Новоодеський район.

«Вже наступного тижня мною буде підписано ряд як доручень, так і розпоряджень щодо проведення відкритих конкурсів, там де закінчуються контракти керівників комунальних підприємств, а також сфери освіти, соціального захисту та охорони здоров'я. Багато керівників стали фактичними власниками комунального майна, а підприємства та установи перетворилися на сімейну вотчину. Такі менеджери нам не потрібні!».

Керівник області переконаний, що корупцію можна буде перемогти тільки публічністю, тому закликав усіх, активно співпрацювати з представниками громадськості та активістами:

«Без цього ми не зможемо змінити ситуацію, без цього у владі не зможуть з'явитися нові порядні люди. Переконаний, що наше суспільство дуже сильне - так, як ми видавили бандитський режим, ми видавимо і корупцію з наших державних органів».

Вадим Меріков розповів, що вже цього року в Миколаївській області з'явиться «нова поліція в особі молодих активних людей, які готові служити Україні і українському народові».

Всі новини →