Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков: Ми знаємо все про тих, хто сьогодні намагається підірвати стабільність і безпеку

10/07/2015

 Сьогодні під час робочої поїздки в Новоодеський район голова облдержадміністрації розповів, що в регіоні досить добровольців, готових захистити жителів.

«У Миколаївській області 85 громадських формувань, це більше 3 тисяч захисників, готових стати плече до плеча на захист Миколаївської області. Ці патріоти зберуться протягом декількох годин. 11-й стрілецький батальйон - це 492 добровольця, які пройшли злагоджену підготовку і готові захистити кожного жителя області».

Вадим Меріков переконаний, що сьогодні дуже важливо доносити до населення правдиву та об'єктивну інформацію. Так як крім бойових дій на сході країни, російські спецслужби ведуть інформаційну війну.

У той же час, він зазначив, що Центр оперативного реагування, який планують відкрити в Миколаєві, а також установка відеоспостереження дасть можливість вчасно запобігати і не допускати диверсій і провокацій.

«Ми повинні вчинити всі заходи, щоб російські спецслужби не могли закладати вибухові пристрої і навіть думати про теракти. В області працює Рада оборони і Антитерористичний штаб - ми знаємо все про тих, хто сьогодні намагається підірвати стабільність і безпеку нашої області та країни. Закликаю вас бути пильними і не боятися інформувати правоохоронні органи і службу безпеки », - заявив Вадим Меріков.

Всі новини →