Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Президент про нову кадрову політику: громадськість має не просто контролювати, а приходити до влади

26/07/2015

Президент Петро Порошенко вважає, що настав час, коли найкращі представники громадянського суспільства, які володіють унікальними здібностями, мають приходити у владу. «Ми багато говорили про те, що громадянське суспільство має контролювати владу. Впевнений в тому, що настав час, коли громадянське суспільство має приходити до влади», – наголосив Президент.

Говорячи в інтерв’ю телеканалу "СТБ" про початок роботи відомого волонтера Георгія Туки на посаді голови Луганської обласної державної адміністрації, Президент зазначив: «Георгій Тука – це людина, якою я пишаюся».

Президент повідомив, що щойно обговорив з Г.Тукою його перші кроки. Голова Луганської ОДА поінформував про затримання великого вантажу контрабанди та наркотиків, який, на жаль, охороняли бійці одного з батальйонів. «Нарешті, ми почали ефективні дії, коли мобільними групами ми перекрили потік контрабанди підакцизних товарів, горілки, тютюну, наркотиків, зброї», – сказав Петро Порошенко.

Президент зауважив, що призначення Г.Туки є продовженням його політики із залучення до влади волонтерів, яка розпочалася створенням волонтерського десанту у Міністерстві оборони, який зіграв велику роль у реформуванні Міністерства оборони та фактичному створенні з нуля нової Української армії.

Глава держави наголосив, що при формуванні команди Георгій Тука матиме тверду підтримку Президента, та повідомив про велику кількість бажаючих працювати в цій новій системі. «Це – нова і правильна кадрова політика, яку я буду розповсюджувати і на інші області», – заявив Президент.

«Губернаторська когорта – Георгій Тука, Генадій Москаль, Михеіл Саакашвілі, Олег Синютка, Ігор Райнін, Валентин Резниченко – це люди, якими я пишаюся, які достойно представляють владу в регіонах і які будуть забезпечувати впровадження децентралізації влади по тій конституційній реформі, яка була мною розпочата», – зазначив Глава держави.

Президент особливо наголосив на тому, що цих нових очільників областей підтримує громадськість. «Ваша підтримка – і одразу ж можна звернути гори», – сказав Президент.

Всі новини →