Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Миколаївщина зібрала гуманітарну допомогу для жителів Донбасу і військовослужбовців

20/08/2015

В черговий раз для жителів Донбасу і військовослужбовців, які захищають територіальну цілісність нашої держави, жителі Миколаївщини зібрали гуманітарну допомогу.

«Це 8 гуманітарний вантаж, який миколаївці і жителі області передають мешканцям Донбасу, а також нашим військовим в зону проведення АТО. Продукти харчування, засоби першої необхідності, медикаменти – ми в черговий раз доводимо, що жителям Миколаївської області не байдужа доля українців, які опинилися в біді і це не останній вантаж. Ми сподіваємося, що бойові дії скоро закінчаться. Миколаївська громада передає привіт нашим військовим, які захищають територію України», – сказав голова облдержадміністрації Вадим Меріков.

Керівники області подякували всій миколаївській громаді за допомогу та активну громадянську позицію.

Вже завтра, 21 серпня, 65 тонн гуманітарного вантажу доставлять до Краматорська.

Миколаївці і жителі області зібрали свіжі овочі і фрукти, бакалію та консервацію, питну воду, солодощі та медикаменти. У тому числі підприємство ТОВ «Сандора» передало велику кількість напоїв.

Приємно відзначити, що жителі Новоодещини зібрали 4-тонний вантаж. Фермерські господарства Вознесенського району, які займаються овочівництвом, зібрали 2,5 тонн овочів: картопля, цибуля, буряк, морква, баклажан і капуста. Веселинівці передали 4,5 тонн вантажу: овочів, круп, консервів, солодощів і меду, а також питної води та прального порошку.

Всі новини →