Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Близько 5 тисяч миколаївців вийшли на марш вишиванок

24/08/2015

Святкові урочистості з нагоди Дня Народження України 24 серпня на Миколаївщині розпочалися з віддання шани відомим українцям-патріотам – великому Кобзарю – Тарасу Григоровичу Шевченку та Герою України В'ячеславу Чорноволу. До заходу долучилося керівництво області, міста та усі небайдужі городяни. 

Далі по вулиці Тараса Шевченка розпочалася патріотична культурно-мистецька акція – «Парад вишиванок». Близько 5 тисяч миколаївців та гостей міста, вбрані у автентичний одяг з державною символікою під гучні заклики «Слава Україні! Героям Слава!» рушили до вулиці Радянської, а потім до Фестивальної площі.

Саме там розпочався грандіозний концерт «Вільна Країна – квітучий наш край». Захід триватиме 4 години, хедлайнер концерту – відомий український гурт «Козак Систем». Їх вистуу миколаївці очікують о 21:00.

На концерт були запрошені вимушені переселенці з окупованих територій, а також люди з обмеженими можливостями. Зараз на сцені виступають відомі співочі та танцювальні гурти Миколаївщини.

Більше фото тут.

Всі новини →