Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Обрано 100 кращих педагогічних працівників області

08/09/2015

 Сьогодні, 8 вересня, конкурсна комісія при облдержадміністрації під головуванням заступника голови облдержадміністрації Оксани Янішевської обрала 100 кращих педагогічних працівників Миколаївської області.

Кандидатур було подано значно більше, конкурсна комісія розглядала кожну з них і визначала їх статус. Переможців обирали, вивчаючи характеристику кандидата, професійні досягнення, участь в конкурсах та в залежності від наявності скарг на подані кандидатури.

Всього, визначено 6 номінацій: «Управління навчальними закладами», «Дошкільна освіта», «Загальноосвітні школи», «Позашкільна освіта», «Професійні технічні училища» та «Вища освіта».

«Визначаючи переможців, ми намагалися охопити всю географію області і визначити кращих з кращих. Мені приємно, що поданих кандидатур насправді багато, це говорить про те, що Миколаївщина – дійсно освітянська область, в якій працюють професіонали своєї справи», – зазначила Оксана Янішевська.

Урочисте нагородження переможців планується на 1 жовтня, до Дня працівників сфери освіти. 

Всі новини →