Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У квартирі родини загиблого військовослужбовця триває ремонт

08/09/2015

У червні голова облдержадміністрації Вадим Меріков передав ключі від двокімнатної квартири родині загиблого в АР Крим майора Станіслава Карачевського. Саме тоді Вадим Меріков пообіцяв знайти спонсорів, меценатів та провести ремонт у новій квартирі.

Сьогодні з ходом ремонтних робіт ознайомився перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук: «Зараз ремонтні роботи тривають і поспіх у цій справі зайвий. Потрібно дотримуватися усіх необхідних технологій та враховувати температурні умови».

Начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Павло Нуждов поінформував, що пошпакльовано стіни та стелі, встановлено газовий лічильник та котел. Найближчим часом буде встановлена вся сантехніка, крім того, закуплені облицювальні матеріали для санвузла та кухні. Також Ольга Карачевська вже визначилася із типом шпалер та лінолеумом, а у ванній запланували встановити теплу підлогу.

Микола Романчук повідомив, що окрім ремонтних робіт буде закуплено і кухонні меблі та техніка.

Ольга подякувала за підтримку та допомогу всіх небайдужих миколаївців та представників влади.

Ми і надалі інформуватимемо про хід ремонтних робіт.

 

Всі новини →